Toonzaal

Een bezoekje aan onze showroom? Da's altijd meer dan de moeite waard. U ontdekt er liefst 30 verschillende toonzaalkeukens in moderne, landelijke of retrostijl.

Het is aangewezen om vooraf een afspraak te maken via mail of telefoon, maar ook zonder bent u meer dan welkom in onze ruime toonzaal.

Ontwerpen

Een nieuwe keuken kopen doe je niet op een-twee-drie. Eerst brengen we de beschikbare ruimte en uw specifieke wensen in kaart, nadien presenteren we u een uniek keukenontwerp op maat.

Keukens Vervan streeft vooral naar een praktische en gebruiksvriendelijke keuken die tegen een stootje kan. Zo blijft u er decennia lang plezier aan beleven!

Opmeten

Van zodra er een concreet actieplan is uitgewerkt, maken we meteen een afspraak om de keuken ter plaatse op te meten.

De opmeting gebeurt ongeveer acht weken voor de definitieve plaatsing van uw maatkeuken. 

Materiaalkeuze

Na het opmeten leggen we een nieuwe afspraak vast met uw persoonlijke keukenadviseur om de materiaalkeuze te finaliseren.

Voor de zekerheid overlopen we alles een laatste keer tot in de kleinste details. Van de keukenindeling, de kleurenkeuze en het werkbladmateriaal tot de elektrische inbouwtoestellen.

Productieplan

Nu het ontwerp van uw keuken op punt staat, werken we een productieplan uit via een computertekening. Dit productieplan wordt doorgestuurd naar de CNC-machines in ons atelier.

In deze fase worden ook alle nodige bestellingen uitgevoerd op het vlak van plaatmateriaal, handgrepen, elektrische inbouwtoestellen, enz.

Productie

De productie van uw keuken kan nu echt van start. Na het zagen en boren, worden de keukenkasten grotendeels voorgemonteerd in ons atelier.

Ook de houten sokkelconstructie wordt reeds in ons atelier op maat gemaakt, zodat de definitieve plaatsing bij u thuis nog vlotter kan verlopen.

Plaatsing

Eindelijk het 'moment suprême': een team van ervaren installateurs komt bij u langs om uw keuken vakkundig te plaatsen.

Dit is meteen de laatste etappe vooraleer u tientallen jaren kan genieten van uw nieuwe droomkeuken op maat!

created by PopCom
Sitemap | Privacy en cookie beleid